Kadeřnické ohlédnutí za KVIFF

Kadeřnické ohlédnutí za KVIFF

Konce jsou vždycky hořkosladké, protože na závěr každého skvělého zážitku nevyhnutelně přijde smutek, že se život vrací do každodenních kolejí. Zároveň jsou ale konce skvělou příležitostí k bilancím a přesně toho jsme při letošním loučení s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary využili.

 

 

Našich kadeřnických hvězd v ELLE Beauty Lounge, se kterými jsme vás blíže seznámili v předchozích dvou článcích, jsme se na sklonku festivalu zeptali na jejich nejsilnější zážitek. A samozřejmě taky na to, bez kterého produktu se letos rozhodně neobešli.

Největší zážitek z KVIFFu?

Zleva: Natálie Částová, Jan Hájek, Dana Hauptová, Martin Tyl, Jakub Andrýs a Lenka Janů

 

Martin Tyl (@tylmarty)

Můj největší zážitek z festivalu je rozhodně naše kadeřnická sekce v ELLE Beauty Lounge. Každý rok skládám náš tým a letos mám úplně husí kůži z toho, jak se nám to povedlo. Ze všech stran slyším jenom chválu a jsem hrozně vděčný, že můžu spolupracovat s tak skvělými a kreativními lidmi.

 

Jan Hájek (@jan_hajek_wella)

Můj nejsilnější zážitek bylo opětovné setkání s Dagmar Havlovou, byť jsem dělal jen osvěžení účesu. (Česal ji Jakub Andrýs.) Před třiceti lety jsem ji totiž česal v Lánech, kde jsem měl příležitost strávit celý den s ní a panem prezidentem Havlem. Tohle pro mě bylo opravdu silné.

 

Jakub Andrýs (@kuba.andrys)

Můj nejlepší zážitek z festivalu bylo rozhodně stříhání herečky Robin Wright.

 

Martin Tyl a Natálie Částová v pilné práci

 

Natálie Částová (@castova_newyou)

Můj největší zážitek z festivalu bylo pozorovat moje kolegy při práci.

 

Dana Hauptová (@omorfi.salon.ostrava)

Pro mě bylo největším zážitkem už jen to, že jsem se mohla účastnit dění ve Varech.

 

Lenka Janů (@lenkanewyou)

Mám spousty zážitků, které jsem sdílela s přáteli z Welly a ELLE, ale kromě toho jsem moc ráda, že jsme to letos posunuli na ještě vyšší úroveň.

 

Nepostradatelný WELLA produkt?

 

Martin Tyl (@tylmarty)

Nejpoužívanější produkt byl rozhodně tepelná ochrana Thermal Image, která je naprosto zásadní při jakékoliv tepelné úpravě vlasů. Pak bych zmínil lak na vlasy, ale ten určitě zmíní i ostatní, tak přidám olejíček na vlasy Oil Reflections, který vlasům vykouzlí neuvěřitelný lesk a texturu.

 

Jan Hájek (@jan_hajek_wella)

Nejoblíbenější a nepoužívanější produkt letošního ročníku byla rozhodně mlha ve spreji Glam Mist, protože všichni chtěli mít krásně lesklé vlasy. :)

 

Jakub Andrýs (@kuba.andrys)

Dva nejoblíbenější produkty, které jsem letos používal, byly rozhodně laky na vlasy Perfect Setting a Performance.

 

 

Galerie

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.