Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Podzim je tu. Na jakou péči se zaměřit?

Podzim je tu.
Na jakou péči se zaměřit?

Po konci letní sezony je třeba vlasy obnovit. Díky intenzitě slunce, chloru z bazénu či slané vodě z moře, jsou vlasy oslabené a namáhané. UV záření narušilo vlasové pigmenty a ty tak zesvětlily. Působení chloru zase oslabilo lipidovou vrstvu vlasů, díky čemu ztrácí pružnost a lesk. Vlasy jsou tak vysušené, a díky podzimu navíc tradičně pozorujeme jejich vyšší úbytek.

 


Jaké klíčové produkty mít od našich značek po ruce?

 

Nioxin System a koncentrovaná séra

Bez přehánění nejkomplexnější značka, jejíž všechny produkty jsou zaměřené na rozličné typy jemných a řídnoucích vlasů. Každá ze šesti pečujících řad System obsahuje produkty pro přírodní či barvené, pokročile anebo mírně řídnoucí vlasy.

 

Pro výraznější nástup výsledků používejte v kombinaci s výjimečnými séry, denním Anti-Hair Loss Serum a nočním Night Density Rescue.

 

 

Ojedinělá je také celá řada 3D Styling, s okamžitým efektem. Zaměřuje se na to, aby vaše vlasy vypadaly silnější, hustší, a tyto stylingové produkty jsou také extrémně lehké, aby nezatěžovaly vlasy. Vybrat si tak můžete doslova na míru.

 

Wella Professionals INVIGO Balance

Poohlédněte se po modré řadě INVIGO Balance. Je zaměřená na problémy s pokožkou hlavy. Ať už je to řídnutí vlasů, lupy či citlivá pokožka. Pro boj s vypadáváním vlasů doporučujeme šampon Refresh Wash, plus libovolný kondicionér, který vám vyhovuje. A nyní nikdy nezapomeňte ani na pravidelnou dávku bezoplachového séra. Stačí půlka ampulky, a bříšky prstů jemně vmasírovat, čímž podpoříte mikrocirkulaci pokožky a zesílíte efekt.

 


Wella SP Classic

Prémiovější stálice na poli Wella značek má v tomto ohledu také své zástupce. Nabízí kombinaci produktů z řady Balance Scalp, doplněných o bezoplachové Energy Serum. Obsahuje blahodárný zinek, kofein a kyselinu laurovou. Je dobré aplikovat jej přibližně třikrát týdně, tedy po každém mytí.

 

 

 

Zmíněné produkty:

Nioxin komplexní péče
Vybrat péči Nioxin

 

Denní Anti-Hair Loss sérum
Koupit nyní


Noční Night Density Rescue
Koupit nyní

 


Wella Professionals INVIGO Balance
Koupit nyní


Wella SP Balance Scalp
Koupit nyní

 


Chcete se dozvědět více o vypadávání vlasů?

ČTĚTE ZDE

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.