Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Provedeme vás Elle Beauty Lounge

MFF Karlovy Vary je prestižní událost plná noblesních hvězd a reprezentativních filmů, která v Česku nemá obdoby. Co však předchází impozantnímu vstupu hvězd na červený koberec? Zveme vás do zákulisí vlasové přípravy v rámci Elle Beauty Lounge. Tak poodkryjte oponu s námi a vstupte dál!

 

 

Přestože jste možná neměli příležitost navštívit právě probíhající filmový festival v Karlových Varech, můžeme vás vzít s sebou k nahlédnutí. Představte si navíc, že je na vaši návštěvu upřena ta největší pozornost. Kde o vás bude postaráno nejlépe, aby vám nic nechybělo? Jednoznačně v Elle Beauty Lounge!

Tým hairstylistů

Od poledne až do večeře se nezastaví. Drží si vysokou laťku a úsměv skrytý pod rouškou jim nemizí z tváře. Poradí si s krepatěním, vlny a kudrnami i ztrátou objemu. Stovky až tisíce hlav prošlo jejich rukama, aby se mohly nést sebevědomě vzhůru ještě dlouho po návštěvě salonu.

Profesionální tým pro letošní ročník tvoří (zleva na fotce):
Jan Hájek (@jan_hajek_wella), Martin Tyl (@tylmarty), Barbora Bajerová (@barbora.cz), Michal Houška (@nataczka_man) a Robin Bilka (@robinbilka).

Na fotce chybí:
Olga Dimitrasco (@dimitrascoolga), Lenka Janů (@lenkanewyou), Sylvie Kluwe (@sylvie_kluwe_wella) a Dan Ninh (@dan_ninh_wella)

Sečteno a podtrženo

10

Desítky půvabných looků

4

Pracovní týmy každý den

9

Dní v plném nasazení

35

Využití 35 různých stylingových produktů

10

Až 10 osobností denně na každého hairstylistu

2

Wella Professionals EIMI & Sebastian Professional

 

Makeup & Fitting

Krásný účes nejlépe doplňuje bezchybný makeup, který si dirigují profesionálové z parfumerie Douglas. Pod taktovkou Zalanda je zase každému hostu vybrán takový outfit, který splyne s jeho stylem, ale současně vytáhne na světlo jeho jedinečnost. Vše je doplněno něžnou obuví, doplňky a překrásnými šperky.

Manikúra

Symfonii dokonale promyšleného looku korunuje třešnička na dortu v podání upravených rukou. Bohatou pigmentaci, spolehlivou výdrž a krytí, ale i snadné odstranění nabízí značka OPI. Milým plusovým bodem je, že i ona patří do portfolia značek Wella.

Laky OPI dostupné na www.opishop.cz (po dobu konání festivalu produkty s 15 % slevou!)

Občerstvení

V Elle Beauty Lounge je postaráno i o vaše nitro, alespoň co se týče příjemné atmosféry v dobré společnosti, lahodných bublinek šumících ve skleničce či hříšně dobré zmrzliny. Je náročné odolat takovému pokušení!

Tip na závěr

Zlákali jsme vás prohlídkou všech zákoutí Elle Beauty Lounge? Vytvořte si stejné podmínky doma, kdykoli budete mít chuť. Nechte se hýčkat špičkovými a voňavými produkty, které z vás v momentě udělají hvězdu červeného koberce.  

Veškerý styling po dobu festivalu koupíte o 15 % levněji s kódem VARY15!
Pro kompletní nabídku stylingu, klikněte ZDE

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.