Bára Poláková: Ráda si na sebe vymýšlím proměny

Bára Poláková: Ráda si na sebe vymýšlím proměny 

Foto: Marek Jarkovský

 

Herečku a zpěvačku Barboru Polákovou pravděpodobně nemusíme dlouho představovat – na kontě má dvě nominace na Českého lva, tři studiová alba a několik cen Anděl. Kromě své tvorby je známá nebojácnými změnami účesů a proto jsme rádi, že se rozhodla spolupracovat právě s Wellou. Při Bářině letošní návštěvě Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary jsme si ale nepovídali zdaleka jen o proměnách image.

 


Na KVIFF nejste poprvé – proč se sem ráda vracíte?

Můžu tady vidět filmy, které nejdou v Čechách do distribuce, takže je pak komplikované se k nim dostat. Zároveň atmosféra každé premiéry tady je prostě skvělá. Vždycky to prožívám s tvůrci, i když je vůbec neznám, vnímám ten speciální okamžik s nimi. Párkrát jsme tu měli koncert, párkrát jsem tu byla s filmem sama. A je tu vždycky spousta kamarádů.

 

Na jaký film se na festivalu nejvíc těšíte?
Těšila jsem se na premiéru Hypnózy, to je švédský film, tuším, že režisérský debut. Mám velikou radost, že cenu za mužský herecký výkon dostal právě Herbert Nordrum. Je hodně jako ale fakt hodně dobrej.

Co vůbec říkáte na ELLE Beauty Lounge? Kde jste si zatím připadala nejvíce hýčkaná? (Na vlasech, že?)
Na vlasech! Ano. Hahaa... ale to neříkám proto, že se tak ptáte, ale proto, že jsem zrovna vychytala Martyho (@tylmarty), což je vždycky super a stihli jsme probrat i pár produktů. A i líčení bylo boží. Tomáš Moučka mi dal nejdřív masáž obličeje a takové spelš sérum, takže jsem se na chvíli úplně rozplynula v křesle.

 

Foto: Veronika Vávrová


Jak vypadá váš nejoblíbenější každodenní styling vlasů?
Když mám skvělý střih, pak nemusím dělat vůbec nic, co by trvalo déle než pár minut. A to je asi můj nejoblíbenější styling.

 
Kolik produktů na něj potřebujete? Jste minimalista nebo naopak, užíváte si důkladnou několika krokovou rutinu?
Úplné minimum. Zároveň je důležitý výběr a efektivita.

 

Foto: Veronika Vávrová, Marek Jarkovský


Vaše image se dost proměňuje – z dlouhovlasé přirozené blondýnky přes platinu a bob k barevnému tónování. Frčíte si na trendech, které se vám líbí, nebo je to pracovní záležitost?
Ráda si na sebe ty proměny vymýšlím. Byly to sice všechno změny pracovní, ale kdybych nechtěla, nikdo by mě nedonutil. Beru to jako dobrodružství. V hlavě se nám mění stále obsah, tak proč neměnit i formu.

 

Nedávno jsme navázali spolupráci - co vás na spolupráci s Wellou nejvíc zajímá?
Nejvíc se těším, že poznám produkty a budu je umět používat. Myslím, že v tomhle mám mezery. Taky si už dlouho přeju naučit se různé varianty účesů na koncerty, tak to je skvělá příležitost.

 

Foto: Marek Jarkovský

 

Máte chvilku venku novou desku, blahopřejeme! Čeká vás turné, na co se nejvíc těšíte?
Až na něm potkám všechny ty, které moje práce baví.

 

Co vy a letní hudební festivaly? Účastníte se radši jako muzikant nebo jako posluchač?
Já nebyla jako posluchač asi od té doby, co jsme začali s kapelou jezdit. Mám ráda, když se střídáme s někým, koho mám ráda a můžu si jejich koncert poslechnout. Vlastně jo! Je jeden festival, kam se znovu ráda vrátím. Montreux Jazz Festival. Tam je to úplně boží.

 

Chystáte se po KVIFFu pořádně zrelaxovat? Jak?
Já mám roztočený film, tak se mi to ještě chvilku nepodaří. Ale srpen bude volnější a někam k moři s holčičkami odjedeme.


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.