Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Q&A – Rozhovor s Olgou Dimitrasco

Q&A – Rozhovor s Olgou Dimitrasco

Talent, šikovnost a touha neustále se rozvíjet i v zahraničí, definuje už tradiční členku hair týmu z Elle Beauty Lounge. Odtud, i díky Olze, odcházejí filmové hvězdy a známé osobnosti na červený koberec reprezentovat v tom nejlepším světle. Olga je také majitelkou četných ocenění jak z kategorie stylingu účesů, tak především barvení. Její tvorba je publikována v předních kadeřnických magazínech. Ptali jsme se na festival, osvědčené tipy na produkty, a zabrousili jsme i do soukromí.

 

 

Po kolikáté jsi na MFF Karlovy Vary a jak zatím vnímáš průběh letošního ročníku v Elle Beauty Lounge

Na festivalu jsem potřetí a letošní ročník vnímám tak, že jsme ještě více aktivní, je tu V EBL víc návštěvníků. Zkrátka takový akční.

  

Kolik účesů celkem během Varů vytvoříš? Stihneš si během svého pobytu ve Varech zaskočit i na nějaký film?

Za jeden den udělám kolem 10 účesů nebo stylingů a návštěvu filmu bohužel vůbec nestíhám zajít.

 

 

Na jakou osobnost se v Elle Beauty Lounge těšíš, popř. koho bys ráda uvítala ve svém křesle?

Zvláštní otázka :) V podstatě mně je to úplně jedno. Ráda učešu každého a ráda, jak to říct, mám ráda lidi. Kterékoli. Ale například teď jsem potkala Nikol Moravcovou a moc dobře se mi s ní pracovalo. Je hodně usměvavá a taková živelná a mně jsou takový lidi sympatičtí.

 

Na které produkty z portfolia Wella nedáš během festivalu dopustit a proč?

Tak určitě nedám dopustit na Sebastian Professional Shine Define, protože tento jeden produkt zastane tři věci – ochranu před teplem ze stylingových nástrojů, lesk i fixaci. Bez něj se neobejdu. Pak taky bez laků – Performance anebo Zero Gravity pro finální zafixování. Taky je super Texture Maker s matným efektem…ale obecně bez spousty věcí se tu neobejdeme.

 

 

Které produkty sama používáš a pro majitelky jakých vlasů by byly také vhodné?

Sama používám zmiňovaný Texture Maker, protože mám jemnější a hladký vlasy od přírody a rády nosím textury. Proto se mně hodí tento produkt. A určitě pro klientky anebo zákazníky v našem salonu doporučuji ten samý produkt právě na jemné vlasy a vlasy, které potřebují texturu.

 

Jaké jsou aktuální trendy v oboru a který ti sedí nejvíc?

Podle mě je hlavně trendy to, co vyhovuje danému člověku. Za mě jsou to pěšinky uprostřed, taky opět letí víc foukačky do objemu. A ofiny. Ty se také vrátily.

 

Jaký je nejžádanější servis ve tvém salonu Perfect Look by Olga Dimitrasco?

V mém salonu je nejžádanější servis určitě barvení vlasů. A to je nejčastěji zesvětlení a technika AirTouch.

 

 

Kdo je tvou inspirací?

Inspiruje mě hodně kadeřníků – českých i světových. A hlavně mě inspiruje a motivuje dnešní svět a sociální sítě, protože tam se každý den pořád něco děje. A tak můžeme snadno vnímat výtvory kadeřníků z různých zemí, což je velkou inspirací.

 

Jak vypínáš a relaxuješ? Plánuješ letní oddych, jakmile skončí MFF Karlovy Vary?

Vypínat budu, ale až tak za měsíc. Mám doma malé dítě, takže se přepnu do modu péče o něj :)

 

Neustále se vzděláváš a můžeš se pyšnit řadou ocenění. Své zkušenosti také hojně předáváš dál. Co na podzim chystáš? Na co můžeme zájemce o školení nalákat?

Na podzim chystám školení zesvětlující techniky, která je teď hodně aktuální a frčí a tou je technika AirTouch. Takže se můžete těšit na školení opět na podzim.

 


 

Galerie účesů

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.