Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Zákulisí Karlovarského festivalu

Zákulisí Karlovarského festivalu

Nastal čas, kdy se zrak nás všech upírá směrem ke Karlovým Varům. Vrací se největší svátek filmu v Česku. Jak to ale vypadá v zákulisí? Kde se filmové hvězdy a známé osobnosti krášlí?

 

 

Odpověď na otázku, kde najdete celá souhvězdí filmové galaxie před začátkem promítání, je ELLE BEAUTY LOUNGE! Útulné místo v hotelu Pupp, kde se přípravy na červený koberec rovnají zároveň potěšení. Jestli takhle vypadá ráj, měli bychom odteď všichni v sobě chtít lovit jen to dobré!

A co se vše v Elle Beauty Lounge nad sklenkou probírá?

Vlasy

Přísné oči diváků a módních policistů nekompromisně přejíždí hvězdy doslova od hlavy až k patě. Význam vhodného účesu proto není radno zanedbávat. Musí vydržet v horku i dešti. Od toho, aby vše sedělo a nic neslehlo, jsou tu odborníci nejpovolanější. Marty Tyl a jeho tým, Olga Dimitrasco a profíci ze Studia Wella.

 

Jejich silnou zbraní jsou produkty Wella Professionals a Sebastian Professional.

Na snímku zleva:
Jan Hájek (@jan_hajek_wella), Michal Houška (@nataczka_man), Jana Diepoltová, Martin Tyl (@tylmarty), Petr Novák (@petr_novak_wella), Marián Jarý (@marian_jary_wella) a Dan Ninh (@dan_ninh_wella).

 

 

Šaty

Šaty dělají člověka a na červeném koberci dvakrát tolik. „Nechybí tomu nápad? Nemám příliš odhalující výstřih? Nezvolím nelichotivou róbu?“ K eliminaci možných nejistot však vždy byli a budou po ruce zkušení stylisté ze Zalanda a Lindexu.

 

 

Manikúra

Volba vhodných doplňků. Časté téma většiny outfitů. Jejich nedílnou součástí jsou ale také precizní a odvážné nehty od profesionálních manikérek. První dny na manikérský trůn usedla šikovná Dagmar Vedrová, která sama svými nehty šla příkladem.

Na snímku Petra Nesvačilová se svou manikúrou a doplňky. Laky na nehty OPI můžete nakoupit na OPI shopu.

 

 

Make-Up

„Jakou zvolit dekorativní kosmetiku, aby mi padla k šatům? Jak zafixovat výsledný look, abych se na něj mohla spolehnout i při návratu z after-party, když mě překvapí paparazzi?“ Naštěstí je v Elle Beauty Lounge krásné zákoutí, jež obsadily make-up artistky z Douglas.

 

Malý hřích v ráji

Pozor na nástrahy Elle Beauty Lounge! Nejen, že zkrášluje, ale také hojně pohostí. Drink u vchodu? Zmrzlina s polevou a posypem na přání? Lahodná káva jako restart? Vše tu najdete, tak pozor na čas. Ať ten červený koberec nezmeškáme!

 

 

Galerie

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.