S WELLOU v zákulisí MFF Karlovy Vary

S WELLOU v zákulisí MFF Karlovy Vary

Červený koberec Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je každoročně přehlídkou hotových uměleckých děl. Ani letos tomu není jinak. Za každou krásnou tváří, dechberoucím stylingem a glamour účesem ale stojí spousta šikovných rukou, které hvězdám pomáhají zářit přesně tak, jak si zaslouží. Pojďme je společně poznat.

 

 

Naše prohlídka nemůže začínat jinde než ve slavné ELLE Beauty Lounge, protože právě tam najdete nejen náš hvězdný tým kadeřníků, ale i šikovné manikérky pracující se značkou OPI či kouzelné oddělení zvané RED CARPET, kde se plní ta nejtajnější módní přání.

Nestyďte se, vstupte...

Tým snů

Vlasový styling ve WELLA koutku ELLE Beauty Lounge není nic pro slabé povahy, protože naši kadeřníci se celý den doslova nezastaví. Hlav k učesání je spousta, času málo a prostor na cokoliv jiného než naprosto dokonalý výsledek prostě není. Ještě štěstí, že ten naše špičky v oboru rozhodně nepotřebují, jejich ruce jsou totiž kouzelné.

 

 

Kromě skutečných legend v oboru Martina Tyla a Barbory Škvarčekové a hvězd Studia WELLA Praha Jana Hájka, Petra Nováka, Dana Ninha a Sylvie Kluwe v ELLE Beauty Lounge najdete i Jakuba Andrýse, Natálii Brázdovou, Natálii Částovou, Pavlínu Rendlovou, Lenku Janů a Danu Hauptovou.

 

Šatník na přání

Oblečení a fitting je každoročně pod taktovkou společnosti Zalando. Fantastický výběr šperků a doplňků pro každý outfit zajišťuje Apart.cz a hvězdy se mimo jiné zahalují do pečlivě vybraných, kvalitních kousků značek Karl Lagerfeld, H&M a Falconeri.

 

 

Dokonalost na dosah ruky

Taková akce jako MFF Karlovy Vary si nevystačí s ledajakým líčením. V ELLE Beauty Lounge si můžete dopřát kosmetické ošetření luxusní značky péče o pleť Sisley. Krása takto ošetřených tváří je pak zvýrazněná dekorativní kosmetikou Armani Beauty pod taktovkou společnosti Douglas.

 

Na červeném koberci musí být absolutně perfektní každý detail až po konečky prstů. Právě o ty se starají šikovné manikérky se značkou OPI, která nabízí širokou paletu barev, skvělou výdrž a hlavně perfektní servis. Jak to víme? Patří totiž rodiny WELLA.

 

Prohnutá tabule

ELLE Beauty Lounge je připravená i na to, že při zkrášlovacím maratonu nejednomu vyschne v hrdle. Potřebujete se připravit na večírek? Zavítejte do baru, kde spojuje síly Warehouse #1 a Campari. Nebo se potřebujete pořádně nabudit? Dopřejte si Nespresso. Ctíte tradici? Dvě slova: Pilsner Urquell. A mlsouni se můžou spolehnout na chladivé pochoutky značky Magnum či hřejivý IQOS.

Malé odškodné

Nemáte zrovna tento rok cestu do Varů? Nebo se vaše pozvánka někde ztratila? Pokud je to tak, nezoufejte, naše pozvánka na nákup všech produktů z našeho e-shopu s 15% slevou rozhodně platí. Až do 9. 7. můžete zadávat kód VARY15 a opečovat se vlasovou péčí a stylingem hvězd.

 

 

Galerie

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.