Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

8 otázek pro Markétu Frank

8 otázek pro Markétu Frank 

 

Ambasadorku značky Wella Professionals Markétu Frank známe hlavně jako influencerku, zakladatelku značky Ariette, vloggerku a mámu. Kromě nezaměnitelného osobního stylu na ní na první pohled zaujme i její fantastická hříva, o které jsme se v následujícím rozhovoru pochopitelně bavili nejvíc.

 


Nejdůležitější otázka na začátek: jak to děláš, že jako pracující máma dvou dětí vůbec nevypadáš vyčerpaně?

Haha, mockrát děkuju. Musím říct, že mě samotnou docela překvapilo, že podruhé ta spánková deprivace není až takový šok. Tělo je už asi za ty roky zvyklé, že funguje i bez kvalitního spánku. Jinak se každý den spoléhám na svoji dávku matcha latté a dobrý korektor pod oči. :D

 

 

Máš fantasticky husté vlasy. Válčila jsi někdy s tím, jak o ně vhodně pečovat?
Vyzkoušela jsem velkou spoustu nejrůznějších značek a řad, a když se podívám na své vlasy zpětně, největší problém pro mě vždycky byla nedostatečná hydratace. Řadu Invigo Nutri Enrich mi „naordinovali“ kadeřníci při mé první návštěvě Studia Wella a od té doby jsem produktům z této řady věrná.

Když už jsme u Studia Wella, jak se ti tam líbí?
Nejvíc! :) Za ty roky už si tam připadám jako doma. Všichni jsou moc fajn a vždy odcházím moc spokojená s výsledkem.

Plánuješ si nechat vlasy odrůst a užít si svou přírodní barvu. Neměla jsi strach, že by ti Shinefinity mohla plán překazit? Je sice něžná, ale je to pořád barva.
Neměla, mám naprostou důvěru ke svému kadeřníkovi Petrovi (@petr_novak_wella), který mi slíbil, že barva se mi vůbec nijak nezmění. A měl pravdu. :)

 

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.mojewella.cz/user/documents/upload/BLOG/Marketa Frank/header02.jpg


Hodně jsi experimentovala s barvou vlasů, teď sis je nechala odvážně zkrátit... Je nějaký vlasový výstřelek, který by sis zkusila, ale kvůli práci nemůžeš?
Upřímně nepatřím mezi lidi, co rádi experimentují s vlasy (střídání barev v pubertě mě docela poučilo :D), takže mě žádné výstřelky vůbec nelákají.

Jak je vidět, ty už ses našla. Co bys doporučila těm, co „svůj“ účes stále ještě hledají?
Inspirace je v dnešní době nepřeberné množství. Zkusila bych projet Pinterest, najít si barvy a střihy, které se vám líbí, probrat s kadeřníkem všechny možnosti a nechat si poradit i od něj.

 

 

Nové mámy často bojují s padáním vlasů. Bojuješ s ním také a pokud ano, jak se s tím srovnáváš?
Ano, bohužel se mi poporodní padání nevyhnulo ani tentokrát, procházím si tím právě teď. Stejně jako minule mi vlasy začaly padat zhruba po 3 měsících. Je to proces, kterému nejde nijak předcházet, takže jsem s tím smířená. Snažím se se z toho nestresovat a věřím, že to za pár týdnů přejde a vlasy pak zase dorostou. Je to samozřejmě nepříjemný pohled, obzvlášť při mytí vlasů, ale není to konec světa.

 

(Pozn. red.: Pro zmírnění poporodního padání vlasů doporučjeme začít používat Nioxin Anti-Hairloss Serum ještě během těhotenství.)

A nakonec jeden must-have produkt od Welly!
Olej na vlasy Oil Reflections! <3

 


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.