Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Zlatý hřeb letošního podzimu? ELLEphoria!

Zlatý hřeb letošního podzimu? ELLEphoria!

Daleko od studené listopadové mlhy, za zdmi Slovanského domu, se konal druhý ročník beauty festivalu ELLEphoria. Kulturní a obchodní dům díky svým Art Deco křivkám pomohl dokonale doladit atmosféru pro všechny účastnice a účastníky na to, co mělo přijít.

 

 
Bohatě nabitý program se zaměřoval na krásu vnější i vnitřní, které jsou spjaté jak s životním stylem a kvalitní kosmetikou, ale také s duševní pohodou. Na stagi se vystřídaly osvědčené inspirativní osobnosti. Dara Rolins otevřela třídenní program tématem Jak být fit. Pomyslnou štafetu předala Patricii Pagáčové, která prozradila své beauty triky. A Be Ha se Zeou se zaměřily na téma Vnímání krásy v různých kulturách.

 

 

Poté stage obsadilo pánské duo Martin Tyl a Honza Hájek, kteří předali své know-how o vlasové péči vhodné do domácích podmínek, o trendech a prevenci poškození vlasů. Oba ve formě, jak je známe – bez ostychu a plní entuziasmu, díky čemuž si získali diváky v sále.

 

 

Pro ty, kteří byli zvědaví na kosmetické a módní novinky, byly připraveny také stánky partnerů akce. Mezi více než třemi desítkami nechyběl ani stánek s vlasovou péčí, prezentovaný značkou Sebastian Professional. Zde naši školitelé zdarma poskytli styling vlasů. V prodeji byl i top produkt, na něž Marty s Honzou odkazovali, zázračný No.Breaker. Bezoplachová péče a styling 2v1, která umí ochránit vlasy při foukání, dodat objem, uhladit, ale hlavně napravit narušenou strukturu poškozených vlasů.

 

 

Na otázku, jakou péči na mdlé a suché vlasy bez lesku, ať už barvené či nebarvené, má Sebastian Professional účinnou odpověď – Dark Oil. Lehká péče se směsí vzácných olejů, jojobového a arganového, pomáhá vlasy uhlazovat, dodat zářivost jejich barvě i chránit před poškozením při rozčesávání.

 

 

V obdobně příjemném duchu utekly další dva festivalové dny rychlostí světla. Pečlivě sestavený pestrý program zabrousil i do rozdílů mezi Instagramem a realitou, tématu stárnutí, hormonů, složení kosmetiky, krásy v mužském světě či Body positivity přístupem prezentovaným ikonou Ewou Farnou. Zkrátka, je těžké popsat co vše účastníky čekalo, to se musí zažít.


Už teď se těšíme na příští ročník, na kterém byste neměli chybět ani vy!

 


Fotogalerie

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.