Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Wella Professionals na přehlídce JAN10SHOW

Wella Professionals na přehlídce JAN10SHOW

A boy who plays with fire. Tedy „kluk, který si hraje s ohněm“. Tak zněl klíčový motiv jubilejní 10. přehlídky módního návrháře Jana Černého. Talentovaný, a dnes již etablovaný, mladý návrhář představil svou nejnovější kolekci v magických prostorách pražské Staroměstské tržnice. Nechyběla významná média, slavné osobnosti, influenceři, a ani my jsme u takové události nemohli chybět – respektive naše masky Color Fresh Masks, které oživily vlasový styling modelů.

 

 

 

Tři fáze života.

Již odmalička si autor Jan Černý, jak sám dosvědčuje, rád hrál s ohněm. Fascinujícím živlem, který v dobrých rukou slouží, ale lze nad ním také snadno ztratit kontrolu. Oheň se na přehlídce prolínal třemi vzpomínanými fázemi života – dětstvím, dospíváním a osamostatněním.

 

 

Vlasový styling.

Plamínky ohně evokoval i styling vlasů modelů a pozadu nezůstal ani samotný Jan Černý se svým odvážným plamenným účesem. V tomto ohledu na přehlídce hrály prim barevné masky COLOR FRESH MASKS, z dílny Wella Professionals. Díky široké paletě a přímo působícím pigmentům mohl profesionální hair tým pod taktovkou Martina Tyla vybrat ty pravé intenzivní odstíny pro doladění celkového stylingu k dokonalosti.

 

 

Atmosféra.

Na počátku bylo černé temno, při němž návštěvníci plni očekávání prozkoumávali malý dárek – krabičku s jednou sirkou uvnitř. Krabička, díky QR kódu, nabízela možnost poznat blíže Jana Černého a jeho tvorbu na webových stránkách.

 

Už v úvodu přehlídky temnotu vystřídalo barevné světlo – červená, oranžová, hnědá, béžová, ale i jiskry a třpyt. V rychlém sledu a ráznou chůzí pak předváděl každý model nové oděvní kousky, kde se už autor barvami, ani materiálem neomezoval. Představené modely však nesly autorův nezaměnitelný podpis – bleach vzor a umně řešené střihy.

 


Fotogalerie

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.