Doprava zdarma nad 1000 Kč / 39 EUR Jsme oficiální distributor Všechny produkty skladem

Jaké účesy letos kralovaly Varům?

Letošní rok přivítalo Elle Beauty Lounge desítky až stovky hostů. Od největších filmových hvězd až po známé osobnosti a influencery. Jaké účesy si nejvíce přáli? Co jim vykouzlilo úsměv na rtech a které vlasové produkty nepustili profesionálové z rukou? Vyzpovídali jsme tři královny vlasové branže.

 

 

Předposlední den festivalu za kadeřnickými křesly kouzlily hlavně ženy. Zeptali jsme se proto tří profesionálních hairstylistek, jakým kadeřnickým výzvám hlavně čelily a které produkty jim pomohly vytvořit krásné účesy se spolehlivou výdrží.

Barbora Bajerová, Spell

sledujte na @barbora.cz

 

Co letos na festivalu nejvíc letělo?

Pořádná foukačka, lehké vlny a volnější drdoly, trošku rozevlátý. Nic utaženýho, nic přehnaně formálního, spíš volnější.

Na kom jsi tenhle účes např. vytvořila?

Hned první dny na Kláře Issové.

Co jsi nejvíc používala?

EIMI Thermal Image, jako termoochranu, protože jsme následně vlnili kulmou. Pak jsem vlasy stáhla do volnějšího drdolu a zafixovala lakem na vlasy EIMI Mistify Me Light.
Další dny jsme použili posilující No.Breaker, nebo třeba fixační sprej pro lesk Shine Define, se kterým mám dobré zkušenosti, co se odolnosti proti vlhkosti týče. Dost totiž pršelo.


Lenka Janů, New You

sledujte na @lenkanewyou

 

Co letos na festivalu nejvíc letělo?

Letos jsem nedělala klasické vlny kulmou, ale takové delší, lámanější. Takže jsem sáhla nejčastěji po žehličce nebo kulmě. Ty vlny jsou pak malinko hezčí. Navíc mají delší výdrž i textura zůstane neměnná.

Na kom jsi tyhle vlny vytvořila?

Například na Marianě Prachařové.

Co jsi nejvíc používala?

Termoochranný sprej Thermal Image, pak Sebastian Texture Maker pro matný finiš a střední fixaci, lak Shaper Zero Gravity a také EIMI Perfect Setting, pro objem, hydrataci a lehké zpevnění.


Vendula Résö, New You

sledujte na @vreso

 

Co letos na festivalu nejvíc letělo a bez jakých produktů ses neobešla?

Hodně přirozené vlny. Vytvořené kulmou anebo přes difuzér, v kombinaci s pěnou pro vlny a objem NutriCurls Boost Bounce, plus suchý styling EIMI Dry Me.

Na kom jsi tenhle účes např. vytvořila?

Na Nikol Moravcové.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.